неделя, 23 декември 2012 г.

Giveaway !

Тъй като и последният ми стрийм се провали искам да ви попитам нещо.Да направя ли giveaway на Binding of Isaac само, че да не е в livestream, а като клип ? Напишете отговора си като коментар на тази публикация!

17 коментара:

  1. моля те на мен аз съм ти фен още от началото!

    ОтговорИзтриване
  2. Много ме кефи тая игра направи giveawaya

    ОтговорИзтриване
  3. Нямам търпение да я играеш!;)

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте, ZnakaProds!
    Аз съм Ви голям фен и обожавам Вашите клипове...
    Още от първото видео за последния giveaway имах предчувствието, че ще станат такива проблеми при записването, а във второто се обърквахте когато броите, което е обичайно за всеки човек. И поради уменията ми по програмиране за web, Ви предлагам следната оферта:
    1. Мога да Ви направя блог(в който да може да поствате и др.) на адрес marti.bg/ZnakaProds или нещо подобно (marti.bg е сайта ми за вицове).
    2. Мога да направя и други неща. Например, когато правите друг giveaway, участниците да се записват в марти.бг и след това по random начин да се избират победителите като всеки има отделно поредно id => няма да се получават неща като "аз съм номер 5" и след него "аз съм номер 45".
    Надявам се да харесате офертата и ако искате, моля, пишете ми на martiminchev@abv.bg , за да мога да започна изработването на блога. Можете и да ми споделите как точно искате да изглежда...
    Мартин Минчев

    ОтговорИзтриване
  5. моляте дай го на менлаз съм ти голям фен!гледам те от 3 години.и направи като клип. (:

    ОтговорИзтриване